vineri, 2 octombrie 2009

MAI POTI FI INDRAGOSTIT DUPA O LUUUNGA RELATIE? VINO LUNI SA VORBIM DESPRE ASTA!



new love"New Love" se adreseaza tuturor celor care vor sa se reindragosteasca de oameni. Chiar si de .. propriul partener.

Vino sa ni te alaturi la al doilea Atelier New Love - Noua iubire din seria de zece, acum cu tema "Cum sa ne (re)indragostim de partenerul nostru?".

Cel alaturi de care inveti despre viata poate fi pentru tine ... Ultimul Barbat De Pe Pamant. Iubeste-l sau... elibereaza-l cu dragoste pentru a lasa loc in inima ta cautarilor UBDPP. Fie ca ai o relatie de cuplu, fie ca esti pregatit pentru una noua, te astept sa vezi ce poti face pentru a intensifica aportul comun de iubire.

Te invitam la o intalnire cu totul speciala, in care vom vorbi despre felul in care poate renaste iubirea in cuplu sau cum ne putem elibera partenerii in deplina siguranta a sufletului nostru. Te asteptam fie ca esti intr-o relatie de cuplu fie ca esti pregatit pentru ea.

Te astept luni 5 octombrie la ora 19.00 la InLIGHT CLUB - Salon de Frumusete Interioara din str. Paraschiva Gherghel 14 (vis-a-vis de Piata Domenii). Detalii si rezervari la tel. 0740077533 sau mail la andreeaeaici@gmail.com.

Daca dragoste nu e, atunci TU poti sa faci sa fie!