joi, 22 octombrie 2009

FOR YOUR EYES ONLY !



Pentru ca mai am de asteptat un pic pana vin pozele de la Atelierul New Love de martea trecuta, va propun o melodie care exprima foarte bine ce am facut noi acolo, la "Incredibilul curaj de a fi Aici si Acum cu Tine". Si am sa sintetizez ideea care mi s-a parut cea mai importanta si de cel mai mare impact asupra participantilor, din ce in ce mai activi (multumesc Elena, Cornelia, Roxana, Catalina, Catalin, Florentina, Anca, Irina, si tuturor celorlalti!).

Ce crezi ca valoreaza cel mai mult din toata averea pe care o detii? Vei spune repede, poate: curajul! Sau... moralitatea, sau punctualitatea sau probitatea! Da, sunt o multime de raspunsuri si o multime de lucruri care conteaza pentru tine. Dar ce este acea valoare unica si personala pentru care publicitarii dau bani grei sa ti-o cumpere, daca nu cumva sa ti-o FURE? Daca e ceva care valoreaza imens pentru toti cei din jurul tau, atunci acel lucru este ATENTIA ta.

Atentia TA valoreaza cat tine. Asta vor toti de la tine. Copiii, cainii, publicitarii, rudele, prietenii. Sigur ca, in timp ce esti ATENT la ei se produc reactii, schimburi, actiuni, iti manifesti meseria pe care o practici, se exprima, se comunica, se construieste, se produce... se traieste! Dar nimic din toate acestea nu ar avea loc daca tu nu ai oferi ATENTIA TA perfecta. Iar daca este dublata de non-judgment atunci ea este un diamant.

Ochii tai, urechile tale, intr-o sincronizare perfecta.

Multumesc tuturor celor care au fost cu atentia lor la al 7-lea atelier New Love pe care l-am sustinut la sediul 121.ro si le doresc sa isi indrepte Atentia spre ceea ce le face placere cu adevarat; din ce in ce mai multa atentie. Apoi catre momentul prezent, indiferent ce aduce acesta. Scaldati-va in el, uitati 2 din cele 3 lucruri pe care le faceti concomitent, si fiti acolo unde sunteti, cu tot trupul si sufletul vostru.

Melodia pe care vi-o propun spune inca o data despre cat de bine stiu indragostitii sa ofere si sa primeasca ATENTIE. Nu dupa asta tanjim, dupa privirea lui/ei in care ne vedem atat de bine? Nu dupa un mod de a a fi priviti pana in adancul sufletului? Vrem atentia lor, si compania lor, pentru ca prezenta celui pe care il iubim ne reaminteste sa (ne) privim noi insine cu Atentie. For your eyes, ONLY!

Cu aceasta ocazie ii anunt pe cei care s-au inscris dar nu au reusit sa ajunga, dar si pe toti ceilalti, ca luni 26 oct. avem o noua ocazie de a intalni la un nou Atelier New Love, in Bucuresti: "Reindragosteste-te de tine! " detalii aici.

Reindragosteste-te si FII ATENT la TINE!