marți, 27 octombrie 2009

PADUREA E DIN CE IN CE MAI BLONDA... MA PLIMB PRIN AURUL EI...

Stiti cat imi place lucrul acesta? Inainte de a adormi, padurea se face blonda-aurie. La fel ca oamenii: isi lumineaza parul si mintile inainte de orice trecere importanta.

Aseara la atelierul "New Love" cu tema "Reindragosteste-te de tine!" a fost frumos si plin de zambete sau mirari, ne-am incalzit usor si ne-am celebrat, ne-am impartasi din noi si am aflat cat de mare bogatie avem de daruit.
Fiecare dintre noi suntem o lada de comori plina cu bani de aur, coliere, lantisoare de argint si pietre pretioase ce dau pe afara. Iar fiecare lucru daruit din suflet inseamna cel putin un banut de aur. Ce avem de dat? De obicei starile noastre pe care le putem comunica celorlalti ca parte din respectul pe care il avem fata de ei. Le putem spune despre cum ne simtim, ce simtim in contact cu ei, putem verbaliza sau putem exprima lucrurile care suntem prin intermediul meseriilor noastre. Tot ceea ce facem este exprimare, iar fiecare privire, vorba sau gest (constient sau nu, oficial sau spontan) reprezinta acel banut de aur pe care il putem oferi lumii. Da, el se intoarce inzecit si lada nu se goleste niciodata!

Va multumesc pentru pietrele pretioase pe care mi le-ati daruit Cornelia, Catalin, Alex, Andrei, Ana, Felicia, Gabi, Daniela, Mihaela, Carmen...

Pentru cei care au intrebat, iata mai jos programul atelielor pe care le voi sustine la "InLight Club - Salonul de frumusete Interioara" (Bucuresti) pana la sfarsitul anului:

  • Atelier "New Love" 4 - Luni 09.11 - "Daca te doare capul e semn sa gandesti cu inima". Cand intrebarea “de ce?” apare prea des, inseamna ca gandim prea mult cu... capul! Raspunsul asteptat depaseste sfera de intelegere a mintii. Acest lucru arata ca avem nevoie de o instanta superioara: inima. Iubiti cu mintea, ganditi si cu inima!
  • Atelier "New Love" 5 - Luni 23.11 - "Act like a millionaire!" Haideti sa fim impreuna milionari pentru 2 ore la o intalnire in care vom face diferenta intre a fi si a dori. Intre a alege cine esti, sau ce esti, sau a fantaza despre asta. A-ti consuma timpul in plasmuiri sau in a fi cine vrei sa fii. Cat de milionar te simti azi?
  • Atelier "New Love" 6 - Luni 07.12- "Iertare = eliberare". O iubire autentica a vietii, a propriei vieti si a celor ce pasesc in ea (cu talpile parfumate sau cu cizmele) este imposibila in neiertare. Asa cum pentru a vedea cerul ese necesar sa iti deschizi nu doar pleoapele ci si ochii, la fel de firesc pentru a iubi e nevoie sa ierti ce ai de iertat.
  • Atelier "New Love" 7 - Luni 21.12 - "Incredibilul curaj de a fi Aici si Acum, cu Tine". Ti-au placut sporturile extreme? Mai incearca unul: acela de a fi cu tine in fiecare secunda. De a fi TU, indiferent de vreme, aplauze sau huiduieli. Atelier doar pentru curajosi!
  • Atelier 8 - Luni 28.12 - "New Love = New sex life". Detalii... direct la Atelier! Love... at New Years Eve. In plus o recapitulare a ceea ce am invatat, cu exercitii si jocuri noi, dar si cu feed-back de la voi. Let's party all love long!

Inscrieri si detalii aici: 0740077533 (puteti sa va inscrieti cu un simplu sms, veti primi detalii) sau aici: andreeaeaici@gmail.com

(imaginile de mai jos nu sunt de ieri ci de la atelierul de martea trecuta, de la 121.ro si sunt realizate de dragii mei prieteni, fotografii Roxana si Daniel Susca, dati o tura si pe site-ul lor sa vedeti ce alte lucruri frumoase vad ei).