joi, 29 octombrie 2009

CEAPA EI DE... IUBIRE!

Se spune ca atunci cand ai un ciocan in mana vezi numai cuie in jur. Probabil de aceea cand tii "New Love" in brate chiar si degeratura unei cepe capata valoare.

Daca vreti sa va inchinati, sa va rugati :) sau doar sa priviti ceapa gasita azi in debaraua mea, va astept la urmatorul Atelier. Sau daca pur si simplu vreti sa va amintiti infinitul inimii voastre.
Va astept, deci, sa va inscrieti la urmatorul atelier New Love:

Tema: "DACA TE DOARE CAPUL, E SEMN SA GANDESTI CU INIMA!"
Durerile de cap sunt unele dintre cele mai intalnite disfunctii fizico-psihice. A ajuns sa fie “natural” sa avem migrene, sa obosim des sau sa ne simtim capul greu.
De fapt, chiar e firesc sa ne doara capul! Pentru ca el este uneori mult prea solicitat. Mai mult decat atat, el este folosit in activitati pentru care nu este pregatit. Capul continua sa isi puna intrebari repetitive, cum ar fi "de ce?", chiar si in situatii in care acest lucru este absolut inutil.

Cand intrebarea “de ce?” apare prea des, inseamna ca gandim prea mult cu capul. Inseamna ca raspunsul asteptat depaseste sfera de intelegere a mintii. Acest lucru arata ca avem nevoie de o instanta superioara: inima.

Mintea intreaba “de ce?”. Dar inima asculta, accepta, si, eventual, ofera solutii. La Atelierul de dezvoltare personala "New Love - Noua Iubire" Andreea Mihaela Stan va propune sa ganditi cu inima si sa iubiti (chiar si) cu mintea!

Luni 09 noiembrie 2009 ora 19.00 la InLGHT CLUB (str. Paraschiva Gherghel 14 - vis-a-vis de Piata Domenii) ne reamintim CE INIMA INTELIGENTA AVEM!

Tu mai stii?
Daca da, vino sa ne spui. Daca nu, vino sa afli!

Afla detalii si inscrie-te la tel/sms: 0740077533 sau mail: andreeaeaici@gmail.com.