miercuri, 30 septembrie 2009

JURNAL DE BORD - ATELIERUL "NEW LOVE" DE LUNI...

Vin mai tarziu cu relatarea de la Atelierul de Luni de la InLight pentru ca intotdeauna sunt atat de plina incat pare o misiune aproape imposibila sa exprim in scris cele traite acolo. E greu sa bagi o corabie intr-o sticla. Si am primit replica geniala ca "mai important este sa o SCOTI de acolo". Ne intalnim la Atelierele "New Love - Noua Iubire" pentru a construi corabii cu vele si a ne lasa impinsi de vantul "New Love". Plecam apoi fiecare in marea noastra si cel mai important este ca, de a doua zi, sa putem scoate corabia la apa, si sa ne amintim cum se conduce.

Un navigator are mereu 3 lucruri la care trebuie sa fie atent: corabia, marea si vantul. Panzele si vantul au nevoie sa functioneze ca unul, corpul corabiei si marea sunt de asemenea echipa, intre cele 2 relatii navigatorul jongleaza doar cu propriile lui instincte.

Luni seara la New Love am ghidat cativa navigatori destoinici inapoi catre cârmele lor, pe care uneori le lasa prada vantului sau sunt rupte de furtuni, indiferent cat de strans le tin, sau tocmai pentru ca le tin asa de strans.

Luni seara am dat drumul la corabia "New Love" intr-un nou inceput, si in noul sediu din Piata Domenii: InLight CLUB, cu primul atelier din seria de 10 "Daca dragoste nu e, atunci sa facem!". Am vorbit despre ce inseamna a fi "New Love": inseamna sa refuzi si sa accepti refuzuri, inseamna sa iubesti cu si fara orgasm, sa insemni ORICE sau TOTUL pentru cineva... dar niciodata CEVA. Viata e complexa si e bine sa ii faci fata, pentru ca daca ii intorci spatele nu e asa sigur ca va face dragoste cu tine!

Nota importanta: La atelierele New Love nu ne rugam, nu dansam, nu facem mantre. Vorbim despre iubire si o aducem mai bine in noi. Intalnirea are alura unui curs obisnuit in care eu propun un model de noua perspectiva a iubirii si de intergrare mai profunda a ei in noi. Cei ce doresc interactivitate sunt invitati sa mi se alature, ceilalti pot admira privelistea, de aproape sau departe. Va astept cu drag sa vedeti de ce e mai roz viata dupa un Atelier "New Love"! Inscrieri si detalii aici: 0740077533 (puteti sa va inscrieti cu un simplu sms, veti primi detalii) sau aici: andreeaeaici@gmail.com. Atelierele au loc in fiecare zi de LUNI ora 19.00 la InLight Club (Str. Paraschiva Gherghel 14, vis-a-vis de Piata Domenii).


Iata temele si datele urmatoarelor intalniri pana la sfarsitul anului

Atelier 3- Luni 26.10 - "Cum sa te reindragostesti de tine". Ne nastem fericiti, demni de iubirea celor din jurdar si de a noastra. Cand am inceput sa nu ne mai iubim? Cand am inceput sa confundat iubirea si respectul fata de noi cu egoismul? Un Atelier in care ne reimprietenim cu noi insine, cu forta noastra interioara.

Atelier 4 - Luni 09.11 - "Daca te doare capul e semn sa gandesti cu inima". Cand intrebarea “de ce?” apare prea des, inseamna ca gandim prea mult cu... capul! Raspunsul asteptat depaseste sfera de intelegere a mintii. Acest lucru arata ca avem nevoie de o instanta superioara: inima. Iubiti cu mintea, ganditi si cu inima!

Atelier 5 - Luni 23.11 - "Act like a millionaire!" Haideti sa fim impreuna milionari pentru 2 ore la o intalnire in care vom face diferenta intre a fi si a dori. Intre a alege cine esti, sau ce esti, sau a fantaza despre asta. A-ti consuma timpul in plasmuiri sau in a fi cine vrei sa fii. Cat de milionar te simti azi?

Atelier 6 - Luni 07.12- "Iertare = eliberare". O iubire autentica a vietii, a propriei vieti si a celor ce pasesc in ea (cu talpile parfumate sau cu cizmele) este imposibila in neiertare. Asa cum pentru a vedea cerul ese necesar sa iti deschizi nu doar pleoapele ci si ochii, la fel de firesc pentru a iubi e nevoie sa ierti ce ai de iertat.

Atelier 7 - Luni 21.12 - "Incredibilul curaj de a fi Aici si Acum, cu Tine". Ti-au placut sporturile extreme? Mai incearca unul: acela de a fi cu tine in fiecare secunda. De a fi TU, indiferent de vreme, aplauze sau huiduieli. Atelier doar pentru curajosi!

Atelier 8 - Luni 28.12 - "New Love = New sex life". Detalii... direct la Atelier! Love... at New Years Eve. In plus o recapitulare a ceea ce am invatat, cu exercitii si jocuri noi, dar si cu feed-back de la voi. Let's party all love long!