vineri, 25 septembrie 2009

URMATORUL ATELIER "New Love": luni 28 septembrie ora 19.00!

Va astept luni seara la "InLIGHT CLUB - Salonul de Frumusete Interioara" la prima intalnire din seria de 10 Ateliere "New Love" de toamna-iarna 2009:

"New Love. Sa facem o Noua Iubire!"

Veti afla care sunt regulile Noii Iubiri, cu ce este ea diferita de iubirea pe care o stim sau de iubirile pe care le cunoastem. Vom exersa sa ne lasam iubiti cu toata fiinta noastra si ne vom obisnui sa tinem minte ca suntem demni de cea mai inalta iubire a celor de langa noi. Ne vom deschide valvele si robinetii pentru a da drumul suvoaielor de energie benefica sa treaca prin viata noastra.

Fie ca ai o relatie de cuplu, fie ca esti pregatit pentru ea, te astept sa vezi ce multe lucruri poti face pentru a intensifica aportul comun de iubire.

Luni seara vom privi iubirea dintr-o noua perspectiva si vom invata sa facem dragoste cu privirea, cu gandul, de dimineata pana seara, de vara pana primavara.

Va astept sa va inscrieti la Atelierul de lunea aceasta la telefon 0740077533 sau direct aici: andreeaeaici@gmail.com. Sala este plasata vis-a-vis de Piata Domenii (Str. Paraschiva Gherghel 14) si are un numar restrans de locuri.

Vino sa vezi de ce plecam de la Atelierele "New Love" cu zambetul pe buze!

Daca dragoste nu e, atunci tu poti sa faci sa fie!