luni, 21 septembrie 2009

...SI S-A FACUT LUMINA!

(in foto: Daniela Ivanov, Luminita Eugenia Baltaretu, Andreea Mihaela Stan, Clara Toma - sau 4 -4- LIGHT!)

GATA! S-A LANSAT SI INCEPEM!

Vinerea trecuta a inceput sa se lumineze chiar inainte de ora 19.00 cand au sosit primii invitati la InLight Club, si, pe masura ce intrau cresteau atat luminozitatea cat si claritatea imaginii.

Sala a fost plina si ne-am bucurat impreuna de privirile, atentia si vorbele frumoase ale celor prezenti la o inaugurare calda. Asa a fost pentru noi, cele ce am vorbit si invitat audienta catre intalnirile noastre in care propunem celor din jur sa experimentam impreuna moduri noi si diferite de a face fericire.

Va multumim frumos tuturor celor ce ati venit, de aproape sau departe, celor ce ne-ati ajutat sa punem totul la punct si mai ales celor ce ne-ati tinut de mana sa ajungem aici.

De saptamana aceasta incep Atelierele. Personal va astept in fiecare LUNI de la 19.00, in cadrul Atelierelor "New Love - Noua Iubire" intr-o serie de 10 intalniri pentru care am inceput deja INSCRIERILE. CONTACTEAZA-MA pentru inscrieri la: andreeaeaici@gmail.com sau direct la telefon (ori sms): 0740077533. Puteti participa la toate intalnirile sau va puteti alege temele preferate, vezi mai jos (sau click aici pentru desfasurator mai larg). Dupa cum unii dintre voi stiti, sala are un numar limitat de locuri, asadar va invit sa va inscrieti cat mai curand pentru primul atelier, cel din 28 septembrie 2009, cu tema "Cum sa te (re)indragostesti de partenerul tau?"
Va astept sa raspandim impreuna lumina la InLIGHT CLUB (str. Paraschiva Gherghel nr. 14, vis-a-vis de Piata Domenii) in fiecare seara de luni! Be inlight!

1-Luni 28.09: "New Love - Noua Iubire".

2-Luni 05.10 -"Cum sa te reindragostesti de partenerul tau".

3-Luni 12.10 -"Cum sa te reindragostesti de tine".

4-Luni 19.10 -"Daca te doare capul e semn sa gandesti cu inima"

5 - Luni 26.10-"Act like a millionaire!"

6-Luni 02.11-"Iertare = eliberare"

7-Luni 09.11 -"Gelozia - o oportunitate"

8-Luni 16.11 -"Incredibilul curaj de a fi Aici si Acum, cu Tine"

9-Luni 23.11 -"New Love = New sex life"

10-Luni 30.11 -"New Love... ce este, de fapt”?