joi, 24 septembrie 2009

GELOZIA - O OPORTUNITATE! sau: A fost.. Atelierul nr.6 la 121.ro!


O seara superba marti (22.09) la Atelierul "Gelozia - o oportunitate" de la sediul 121.ro. Despre cum putem aborda gelozia, la ce e buna si cum o putem folosi... in avantajul nostru. Despre cum poate ea sa ajute la "livrarea unui produs mai bun" catre "piata" in care a intrat "concurenta". Un public mai participativ decat alta data. Sa fie faptul ca ne-am familiarizat un pic cu "New Love" dupa intalnirile petrecute in ultimele 7 luni? Sau pur si simplu o zi favorabila exprimarii in grupul prezent. Felicitari doamnelor care si-au adus "Celalalt-intreg-al-lor" in miscarea "New Love" (fie si pentru un seminar) dar mai ales domnilor care au ACCEPTAT sa fie acolo si, odata cu asta, au adus excelent echilibru si forta intalnirii noastre.

Fiti gelosi, dati-va voie sa simtiti ceea ce simtiti, preluati invataturile pe care acest sentiment vi le ofera, absorbiti noile lectii si apoi... constatati inutilitatea nevoii de a mai fii... gelosi!

Mi-a placut foarte mult intrebarea pusa de Lucia: daca mintea noastra poate uneori sa se simta depasita, stresata, obosita, atunci exista cumva situatia similara in care sufletul nostru sa simta "prea mult"? Raspunsul meu: eu cred in infinita competentza a sufletului si perfecta lui constructie in acord cu orice stare posibila pe care ne-o ofera situatiile de viata. Cred ca inima si sufletul sunt motoare perfect dimensionate acestei lumi si oricarei variante de vieti ne-am fi ales. Dati-le voie sa creasca, dati-va voie sa simtiti!

Le multumesc tuturor celor prezenti, iar celor care nu au ajuns dar si-au dorit sa vina le spun ca aceasta tema o voi relua in data de luni 09.11.2009 la InLIGHT CLUB - Salonul de Frumusete Interioara (click aici! pentru intregul program al Atelierelor New Love din aceasta locatie).

Daca dragoste nu e, atunci sa facem!