vineri, 3 iulie 2009

YOU MAKE ME FEEL LIKE A NATURAL ....WOMAN!


Ieri, Motorhead mi-a rasturnat lumea aducand-o in picioare. Nu am fost niciodata o rock-erita veritabila, naturala. Sunt una care a trait suficient in anturaj de rockeri si rockerite ca sa se prinda de ea partea buna a rock-ului. Anturajul e totul, la un moment dat.
Ieri, insa, a doua zi de Bestfest (si toata ziua in general) a fost o zi in care mi-am explorat masculinitatea feminitatii mele, dandu-mi drumul sa simt, se empatizez cu ceea ce ma intreb de multe ori: "cum e sa ai penis?"Aseara la BestFest, am fost unul dintre spectatorii cei mai atenti si Motorhead au inchis perfect cercul experimentelor mele. Solo-ul lui Mikkey Dee (baterie) a facut sa-mi plezneasca corzile feminine si sa lase loc unei singure si excitante stari: aceea de a fi "egala" cu barbatii, de a exersa siguranta de a controla totul, dar si libertatea de a te lasa controlat de vibratie. M-am lasat sedusa de energie si ea s-a manifestat incredibil de ... neobisnuit: conversatiile cu publicul masculin au capatat nuante noi. I-am simtit pana si homosexualiltatea latenta a celui care a incercat sa ma agate, sigur emanam altfel. Eu am venit de fapt pentru Moby. Si acolo, sub stralucirea Lunii am cazut in admiratie inca o data. dar de la egal la egal: poti admira atat de profesionit incat sa sti ca ii faci un serviciu cel putin la fel de mare pe cat ti-l face el. Despre asta e vorba in "new love".
Despre a iubi si a face dragoste cu tot ce e in jur, despre a-ti lasa masculinitatea si feminitatea sa aprecieze si admire, despre a te extinde mereu cu perceptii noi, despre a-ti calca zilnic peste "convingeri" dezgolindu-te de ele. Fiind doar un sunet in aer care se plimba si vibreaza intre suflete, stomac, hara si gat.
Starea de mascula ma ajuta sa-mi concentrez energia in hara. Cu cat imi imaginez mai mult ca am penis cu atat imi cobor atentia de la cap, si chiar de la inima, lasandu-ma sa am legatura mai buna cu plexul meu solar. Relaxeaza-te, femeie!
Dar nu s-a incheiat seara aici. Dincolo de atmosfera excelenta, la iesire, spre miezul noptii, se stransese lumea la un "concert in rulota". O trupa foarte interesanta juca rolul de "tonomat uman". Cu doar o fisa puteai alege sa-ti cante live o piesa din meniul propriu expus sub un geam.
Tipii stiau bine meserie (imi pare rau ca nu stiu din ce tara sunt.. eu doar m-am bucurat de ei!) si le-am cerut "Aretha Franklin - You make me feel like a natural woman". Acolo, inghesuiti in minuscula rulota cu geam, mi-au cantat dedicat, lasandu-ma sa fiu la 30de cm de ei, o trupa pliata in globul de sticla pe care-l tineam in palme... Mi-au cantat mie (si celor din spatele meu, desigur) si am plecat (aproape!) convinsa :
-ca varsta de 4 ani pentru o fetita este buna pentru a o aduce in carca la un astfel de concert (Sara danseaza dupa cum vedeti, in spate se aude Motorhead);
-ca, la 7 ani e ultra ok pentru baieti;
-ca viata pe care o traiesc imi este dedicata. Mereu. Fiecare gest al ei. La propriu.

I love my new female masculinity!


(foto Mark Marek Photography)