miercuri, 22 iulie 2009

IERTARE = ELIBERARE

Latinii ne invata asta: "libertare" = iertare. O curgere continua a iubirii este rezultatul. Ne legam si dezlegam permanent de cei din jur, dar mai ales ne legam. Si asta ne aduce iubiri egoiste, interesate, asa zisele "tu nu ma mai iubestiiii, doar io te-am iubit, o-oo!!"
Despre dez-legarea de iubitii si iubitele noastre, de prieteni, ca conditie a unei relatii mai sanatoase, si, culmea, mai pline de iubire, vorbim marti 28 iulie ora 18.30 la Atelierul nr.5 NEW LOVE - Noua Iubire, in parteneriat cu 121.ro. Va puteti inscrie aici sau pe adresa mea andreeaeaici@gmail.com. Locatia: sediul 121.ro, Str. Ciprian Porumbescu 9 (se intra din Stefan cel Mare, la o statie de Piata Victoriei).

Ne dezlegam de cei pe care ii iubim/uram pentru a face loc NOII IUBIRI, celei autentice, folositoare ambelor parti, iubirii pure. Tot ce stagneaza opreste iubirea. Caci toata lumea a trait sezatia de "usor" atunci cand a avut curajul sa ierte. Haideti sa vedem cum facem impreuna aces miracol de usuratate, la Atelierul nr. 5 unde va invit sa experimentam si sa dezbatem de ce iertarea este unul dintre cele mai dificile transformari de sentimente si cum afecteaza asta ulterior noile relatii de iubire. Deoarece NEW LOVE inseamna NOUA IUBIRE, adica a privi cu o noua dragoste fiecare pamantean ce ne iese in cale.

Foto: "Iertare" - Janosh Art Gallery