miercuri, 4 noiembrie 2009

"NEW LOVE - NOUA IUBIRE" VINE LA BRASOV

Te iubesti destul pentru a-ti oferi 4 ore doar pentru TINE?
Vino la Atelierul de dezvoltare personala de weekend:

FII CREATORUL VIETII TALE !

Programul workshop-ului:
- Ora 15.00 - Atelierul “NEW LOVE - Noua Iubire”. Sustine: Andreea Mihaela Stan
Iubirea este o forta. Ea nu este un rezultat, ci o cauza. Fie ca ai o relatie de cuplu, fie ca esti pregatit/a pentru una noua, la Atelierul "New Love - Noua Iubire" vei vedea ce poti face pentru a intensifica aportul de iubire in viata ta.Vei afla care sunt regulile Noii Iubiri, vom exersa sa ne lasam iubiti cu toata fiinta noastra si ne vom obisnui sa tinem minte ca suntem demni de cea mai inalta iubire a celor de langa noi si a noastra. Andreea va propune o intalnire de tip atelier de dezvoltare personala in care va prezinta o noua perspectiva a iubirii.
Daca dragoste nu e, atunci tu poti sa faci sa fie!

-Ora 17.00 - “INVATA SA TRAIESTI CLIPA”. Sustine: Alexandra Pintea
Puterea gandului, constientizarea dependentelor afective, trairea momentului prezent si mai ales increderea in sine sunt subiectele pe care vi le propunem. Ne intalnim pentru a experimenta si (re)invata sa fim noi insine si sa ne bucuram de noi. Invata sa traiesti momentul prezent pentru a regasi pacea interioara!
Atelierul este parte din turneul de promovare a Scolii de formare “Ecoute ton corps!” - prestigioasa scoala de psihologie si dezvoltare personala din Canada fondata de mai bine de 25 de ani de Lise Bourbeau, autoarea bestseller-ului “Asculta-ti corpul!”

Doar 30 de locuri disponibile.

Data: 22 noiembrie ora 15.00
Intrare: 55 RON.
Detalii si rezervari la telefon/sms: 0745 756 181 sau 0740 077 533