marți, 3 noiembrie 2009

AU INCEPUT INSCRIERILE LA URMATORUL ATELIER "NEW LOVE" DIN BUCURESTI

Tema: "DACA TE DOARE CAPUL, E SEMN SA GANDESTI CU INIMA!"

Durerile de cap sunt unele dintre cele mai intalnite disfunctii fizico-psihice. A ajuns sa fie “natural” sa avem migrene, sa obosim des sau sa ne simtim capul greu.

De fapt, chiar e firesc sa ne doara capul! Pentru ca el este uneori mult prea solicitat. Mai mult decat atat, el este folosit in activitati pe care nu le poate “duce”, nu este pregatit. Capul continua sa isi puna intrebari repetitive, cum ar fi "de ce?", chiar si in situatii in care acest lucru este absolut inutil.

Cand intrebarea “de ce?” apare prea des, inseamna ca gandim prea mult cu capul. Inseamna ca raspunsul asteptat depaseste sfera de intelegere a mintii. Acest lucru arata ca avem nevoie de o instanta superioara: inima.

Mintea intreaba “de ce?”. Dar inima asculta, accepta, si, eventual, ofera solutii. La Atelierul "New Love - Noua Iubire" va propun sa ganditi cu inima si sa iubiti (chiar si) cu mintea!

Luni 09 noiembrie 2009 ora 19.00 la InLGHT CLUB (str. Paraschiva Gherghel 14 - vis-a-vis de Piata Domenii) ne reamintim CE INIMA INTELIGENTA AVEM!

Tu mai stii?
Daca da, vino sa ne spui. Daca nu, vino sa afli!

Afla detalii si inscrie-te la:
tel/sms: 0740077533