sâmbătă, 30 mai 2009

VIATA E O MISCARE DIN SOLDURI

The Mp3 Experiment 2.0 from ImprovEverywhere on Vimeo.



Mi-a placut mereu sa dau branci cu soldurile. Prieteneste, desigur! Ma ajut des de solduri pentru a deschide usi intepenite. Miscarea e fireasca si eficienta. In drumurile mele zilnice intalnesc vreo 3 usi care imi cer aceasta miscare. Daca le imping cu bratele ar trebui sa ma folosesc de intreaga greutate a trupului, sa ma proptesc bine il ele pentru a le deschide. Pot folosi si umerii pentru a impinge usi, dar nu e acelasi lucru.

Miscarea din solduri nu e dureroasa: este un mod natural, o miscare naturala prin care ne folosim de o tehnica qi gong (sau alte arte martiale) prin care puterea muschilor este dublata de utilizarea energiei proprii. Miscarea din solduri este un mod eficient de a-ti concentra forta interioara intr-o sfera energetica si a o plasa in punctul in care ai nevoie.
Sportivii profesionisti stiu asta. Tenismenul nu loveste doar cu forta muschiului. De aceea se numeste "miscare corecta" in tenis, si de aceea iti ia o jumatate de an sa inveti un adult, dar cateva ore sa inveti un copil aceasta miscare. Copiii inca mai stiu instinctiv, dupa ce au invatat cum sa tina racheta in mana, in ce fel sa loveasca astfel incat sa iti concentreze energia in racordajul rachetei si chiar mai departe de atat, pe traseul dorit al mingiei. La fel se intampla si in golf sau alte sporturi. Nu numai despre muschi e vorba, ci despre a coordona, concentra si ordona energia eficient in puncte fixe, in scopuri clare.

Poate sunteti familiarizati cu conceptul de Matrice Divina al lui Greg Braden. Reteaua nevazuta a spatiului multidimensional in care traim leaga fiecare punct in parte cu cel de langa el. Asa cum se propaga undele radio, se propaga fiecare gand al nostru. Spatiul nu este deloc nelimitat, si nicidecum infinit in lumea asta! Spatiul este unul singur, nelimitate sunt posibilitatile lui de transformare! Astfel incat, orice modificare aduci in acest sistem te va afecta imediat (sau mai putin imediat) dar in mod sigur.

Daca vrei sa fii fericit ofera fericire. E simplu si e doar atat. Ofera miscarea ta din solduri lumii, da un branci si misca lumea in sensul in care iti doresti: fie ca e o miscare gratioasa, sexy, senzuala, fie ca e un zambet. Prin oricare dintre ele pui lumea in miscare in favoarea ta.

TU CONDUCI LUMEA!

Tu DUCI lumea catre! Catre ce vrei tu. Asta e rolul, aceasta e misiunea, asta inseamna om. Sa CONDUCA lumea catre. Sa ofere impulsul necesar miscarii intr-o directie.

Care este acea directie? Tu stii!

In film veti vedea unul dintre cele mai frumoase si simple experimente urbane. Se deosebeste de altele de acest tip prin faptul ca instructiunile le aude fiecare participant in casti, ruland in aceeasi secunda un fisier MP3 downloadat de pe site-ul lui Charlie Todd. Mi s-a parut potrivit pentru exemplificarea ideii de uniune, de "toti suntem unul", toti suntem parte din Reteaua Divina.