joi, 25 iunie 2009

STAREA DE FEMEIE

Femeie inseamna indragostita. Orice alta stare a femeii este nenaturala, bolnavicioasa. Sigur ca dupa expiratie trebuie sa urmeze si inspiratie, dar momentele de incarcare, de pace, de liniste, de integrare inauntru (ca sa nu spune tristete) sunt doar pauze intre momentele de iubire.

O femeie tradeaza doar cand se tradeaza pe sine din starea de indragostita. O femeie care nu iubeste este o tradatoare a propriei fiinte.

De aceea cred ca starea naturala a femeii e cea de indragostita.

De aceea orice floare, gand, cuvant, femeie sau barbat care o readuce in aceasta stare este un cadou si un miracol. Divin sau obisnuit. Un misionar, sigur. Orice fir de iarba pe care il privesti cu dragoste iti poate destupa supapele de iubire, dovedind astfel inca o data ca e instrument divin.

Starea de indragostita este, dincolo de extazul nebun, starea creatoare. Cea in care tot ce e in aer devine potential energetic bun, motiv de vraja, motiv de constructie a unor sensuri bune. Sclipiri energetice ce devin vizibile sau perceptibile dandu-ti posibilitatea sa simti ca esti facuta din mai mult decat trup, lasandu-ti poarta deschisa sprea a te vedea o sfera de aur, femeie, o sfera iubire.

Fii femeie, fii indragostita!

(foto: Zana Norilor in cerul meu, ieri)