marți, 14 aprilie 2009

ATELIERUL NR.2 "NEW LOVE - NOUA IUBIRE " - parteneriat cu 121.ro - "CUM SA TE (RE)INDRAGOSTESTI DE TINE?

7 aprilie - a fost una dintre acele seri fulminante in care simti ca pamantul se invarteste si datorita tie. Si, cand spun "tie", ma refer la : 24 de femei fantastice + 1 barbat adevarat au fost prezenti la Atelierul nr 2 pe care l-am sustinut la sediul 121.ro, lasandu-si iubirea de sine sa porneasca din nou din sufletul lor si, cu ocazia asta, pamantul s-a invartit parca mai fericit.
Continuu sa cred ca orice act de iubire - fie ea de sine sau de altii- e un gest de omagiere a Pamantului acesta, e un gest de celebrare a Universului, a miscarii planetare, a cresterii firului de iarba.
De aceea, ceea ce se intampla la Atelierele "New Love- Noua Iubire" este un act de iubire trait live, este o miscare de rotatie dar si de revolutie pe care o putem face impreuna, si apoi o putem raspandi mai departe, fiecare, in comunitatile in care traim, putem da tonul iubirii.
Intalnirea a fost vie, ochii participantelor au fost din ce in ce mai stralucitori spre finalul intalnirii, pana la urma despre asta este vorba, nu? Despre a fii frumoase si fericite de dimineata pana seara. Am avut mai multa participare din public si, ce este foarte important, am avut un numar de participante care au revenit, ceea ce ma incurajeaza sa imi continuu munca in felul in care am inceput.
Va reamintesc ca intalnirile de la sediul 121.ro au loc lunar, va voi tine la curent si va voi anunta din timp. In afara de aceste intalniri, Atelierele "New Love" pot avea loc oriunde e nevoie de ele.

Va pup si va multumesc pentru o seara minunata!