duminică, 7 martie 2010

PLAYING WITH MY SOUL



Am ascultat aseara pentru prima data piesa si am vibrat la unison cu ei inca de la primul refren. Atata energie si iubire intr-un cantec nu am mai simtit de mult.

Iubirea nu e un vis! Nu conteaza cum faci sa vina la tine, printr-un cantec sau o poezie, printr-o intalnire a privirilor ori privind intalnirea dintre 2 suflete! Important este sa o LASI sa vina la tine. Sa ii dai voie sa cresca si sa se dezvolte, e singurul lucru pe care il stie iubirea! Si singura menire pe care ar trebui sa o aiba muzica.

Nu conteaza in ce fel ITI ADUCI AMINTE cata iubire iti poate umple sufletul ori cata poti genera lumii prin existenta ta, important e sa cauti acele surse si sa lasi iubirea sa circule... Poate fi un ochi de apa pe o alee sau o melodie care desface tot ce ai incercat sa blochezi in ani, poate fi un nor in forma de inima sau o iarna prea lunga care te face intr-o duminica insorita sa alergi in Herastrau cat poti tu de tare, pot fi doar baltile in care ai intrat in fuga ta nebuna si aerul care ti-a curatat pentru prima data cu adevarat plamanii insetati... de iubire!

Iubesc aceasta piesa pentru tot ce a trezit in mine, pentru energia fantastica a Paulei si pentru privirea indragostita (de muzica?) a lui Ovi care a stiut sa scoata din sufletul femeii minunate de dincolo de pianele duble unite o melodie comuna a sufletului. Bravooo!! Vreau sa castigati!!!