joi, 27 august 2009

Am facut sex cu Madonna!

Madonna e "New Love". Imi amintesc ca acum vreo 18 ani incepeam sa intocmesc un dosar in incercarea de a o aduce eu in Romania (ha, ha, Cristi Schnebli stie mai multe despre asta). Cred ca anul trecut l-am aruncat... desi nu se facuse suficient de gros ca sa il prezint sponsorilor :).

Madonna este ceea ce trebuie sa fie orice femeie, indiferent de drumul pe care a ajuns aici.

(Lasam partea cu tiganii la o parte. Desi poate nu ar trebui... poate ar fi cazul sa ne privim in ochi si sa vedem daca in mandria noastra de mici burghezi intelectuali nu cumva noi suntem cei mai discriminatorii dintre toti? Da! Ce ar fi daca ti-as spune ca nici TU nu le dai nici o sansa si nu i-ai privit niciodata ca pe niste oameni, ci ca pe niste talhari? Da, si eu am incercat un gust amar si am vrut sa plec vazand momentul dedicat tiganiei, dar apoi am inteles ca doar noi nu vedem ceea ce vad toti cei "din afara". Cred ca nici unul dintre noi nu a incercat vreodata cu adevarat sa integreze un rom in afara cazului in care a copilarit cu el la bloc. Tot ce am facut a fost mereu un misto si o batjocura si o ura crasa impotriva lor. Ce? Nu stiai ca urasti tiganii, nu stiai ca discriminezi? Dar pe negrii nu, ca sunt prea departe, nu-i asa? Poate ar fi trebuit sa iti privesti zambetul stramb din momentul speech-ului Madonnei, ai fi aflat ca nu te deosebesti cu nimic de albii ce-si urasc negrii. Dar asta e alta poveste... prea lunga si prea diferita pentru ceea ce vreau sa spun aici).

Mesajele Madonnei vin de la un maestru in sanatate si feminitate. Daca cineva e 100% "New Love", aceea este Madonna. Madonna care stie sa SE iubeasca, sa iubeasca, sa se expuna si sa inchida gura masculilor judecatori ieftini atragandu-i de partea ei. Madonna cea care poate sa faca sex cu cine ii place fara sa fie considerata o curva. E cea care isi poate desface picioarele lasandu-i pe toti sa priveasca fara sa promita nimic, dar sa ofere totul cui stie sa primeasca. Cea care poate sa danseze si sa faca acrobatii timp de 2 ore, si nu doar pentru ca face "sala" si "yoga" ci pentru ca acolo ea e cine vrea ea sa fie, pentru ca ii place ce face si face ce ii place. Pentru ca este egala cu ea insasi mereu.

Madonna nu a fost niciodata un idol pentru mine iar viata unui om nu trebuie luata ca exemplu. Faptele da. Iar demersul ei de pe scena va ramane un model pur de teaching de dezvoltare personala. Madonna nu invata pe nimeni despre love & sex, dar cine VREA poate sa afle totul. Madonna nu invata pe nimeni despre libertate dar ea o traieste si poti fura daca esti suficient de hot.

Am fost mereu fascinata de maestrii si profesori haruiti. Ii caut la fiecare colt de strada si as putea sa invat (precum mi-a spus odata cineva) chiar si din "tacerea picaturile de roua". La Madonna am alternat ieri stari ciudate: am fost pe rand coplesita de energia si vibratia ei, dar am facut si "jump" acolo unde a simtit ea nevoia sa faca camp comun cu noi.

Stiu ca Madonna a vibrat pe mai multe mii de kilometri, nu doar pe scena si in jurul ei, si trepidatiile energiei cu care a venit inca se mai simt. Si nu e vorba de ritm si muzica, de data asta. Ci de energie a feminitatii si fertilitatii, a sexualitatii fara ipocrizie.

Iarna trecuta cand am lansat primele ateliere "New Love" nu stiam ca voi gasi pe cineva care chiar traieste in "Noua Iubire". Madonna mi-a confirmat teoriile si practicile despre a te iubi si a te lasa iubita, despre a iubi cu privirea sau varful pantofului. Pentru ca "New Love - Noua iubire" inseamna sa faci ce iubesti, sa iubesti ce faci. Sa salvezi lumea prin respiratia ta. Iar daca respiri muzica, atunci asa sa salvezi lumea!

Madonna a povestit aseara in show-ul ei ca nu este vorba despre un razboi sexual, ci de razboiul fiecaruia cu el insusi. Parca nicicand nu a fost mai clar msajul ca nu "celalalt" e vinovatul in viata noastra ci propriile prejudecati sau oprelisti autoimpuse.

Am spus mereu in atelierele pe care le-am sustinut, si voi mai spune cat voi putea ca este momentul sa renuntam la frica de barbati, asa cum si ei pot renunta la frica de femei. Daca exista vreun razboi el este intre mine si frica mea de tine, nu intre mine si barbatul de pe strada, din birou, din pat. Madonna mi-a soptit mie si a strigat tuturor ca frica asta se disipa doar facand dragoste.

In ultimele 2 luni am fost mai fericita ca in luna mea de miere. Am ajuns sa ma uit la filme porno si sa imi placa. Am vazut penisuri multe si nu mi-a displacut. Lucrez la asta de vreo 8 luni si sunt pe drumul bun pe care mi-am dorit sa fiu mereu. N-am fost niciodata o nimfomana, dimpotriva, pana la 30 de ani am fost intr-o semi-frigiditate care ma ingheta in pat. Acum doresc barbati pe care nu ii cunosc, si pot sa fac dragoste cu ei cu un zambet. Schimbul de energie nu trebuie sa existe neaparat in pat si nici sa ii afecteze pe cei carora le-ai promis exclusivitate sau pe cei aflati in cercul familiei pe care o construiesti in fiecare zi. Dar a oferi un zambet potrivit este, uneori , un refuz suficient de explicit. El disipa tensiuni si ofera continuari potrivite ale unei relatii. Fie ea de un minut, cu vanzatorul de pantofi, fie ea de 0 viata, cu partenerul ce l-ai ales.

"New Love-Noua Iubire" inseamna sa faci O NOUA DRAGOSTE, in fiecare zi, cu oamenii din jurul tau. Madonna m-a invatat sa fac dragoste cu ea. Eu am invatat sa fac dragoste cu zecile de mii de oameni din parcul Izvor. Chiar si cu organizatorii (pe care nu ii acuz ca am eu 1.59). Caci ei mi-au adus-o mie pe Madonna in pat. Si patul asta era asa de mare ca te includea si pe tine.

Deschideti Valva la iubire! Eu prima imi desfac picioarele in fata voastra, inca o data: