miercuri, 18 martie 2009

CLIMAX

Dragii mei,
Tac chitic pentru ca ma straduiesc sa gasesc o sala adecvata pentru intalnirea noastra urmatoare. Intre timp exersez alaturi de voi iubirea simpla a celor din jur, a partenerilor de conversatii sau de bussines, si, pentru asta am gasit o cheie care imi permite sa vad "problemele" ca "evenimentele-provocari" din viata mea. Si aceasta este sa imi amintesc mereu - si mai ales atunci cand ma simt presata de a lua o decizie sau de a gasi o soluite - ca NU SUNT SEPARATA DE PUTEREA CARE CONDUCE UNIVERSUL. Amintirea acestui fapt imi aduce din nou puterea interioara, solutii si rezolvari de succes pentru situatii incalcite temporar.
Te invit sa experimentezi si tu zilele acestea senzatia de a purta cu tine ideea ca nu esti separat(a) de puterea care conduce universul. Vei vedea si resimti atunci cat esti de mare!
Promovez astfel un fel de relatie de dragoste cu problemele zilnice, care duce la rezolvari bune, porneste de la tensiuni mici/mari produse de situatii uneori antagonice, ce duc la un punct culminant in care apare rezolvarea sub forma de bucurie a ambelor parti. Cum sa ii spun? Parca orgasm cotidiano-social e prea mult, dar climax cotidian suna acceptabil, mai ales ca este un termen folosit in scenaristica cinematografica. Promovez asadar climaxul social zilele acestea, si fie ca intalnirile pe care le avem zilnic sa le transformam in bucurii.