vineri, 23 aprilie 2010

ORGASM

Cand am vorbit prima oara despre orgasmul meu cu o prietena eram deja tare batrana, aveam vreo 21 de ani. I-am spus ca nu am avut orgasm cu un barbat, mai degraba o promisiune a trupului meu. Ea s-a mirat foarte tare si m-a intrebat: "Cum? Nu iti dai drumu' ??" Aha, m-am gandit, deci e un ceva pe care trebuie sa il pornesc eu, ceva ce trebuie sa curga din mine dar numai daca ii dau eu drumul. M-am simtit tare vinovata ca nu stiu unde e butonul pe care trebuie sa il apas ca sa "dau drumu' " la acel suvoi, lichid, solid sau fluid ce ar fi trebuit in mintea mea sa fie un orgasm in 2.

Mai apoi, cand am vazut CE si CUM este, am inteles ca nu era vorba de a da drumul la ceva din tine, cat la a-ti da drumul tie cu totul in ceva. La a te arunca cu toata fiinta ta intr-un necunoscut spatiu, intr-o necunoscuta fericire. In a avea incredere in orice urmeaza dupa. In a te abandona in placere. "A-ti da drumul" avea acum un cu totul si cu totul alt inteles, el devenind pasul pe care il faci inainte de aruncarea in gol sau in plin, si nu ceva ce trebuie sa dai din tine, chiar si cand simti ca nu ai.

Da, in stare de constienta totul este si se petrece in interiorul nostru: frumusetea, emotiile, senzatiile, gandurile, starile noastre. Si totusi orgasmul este "a fi cu tot intregul sau partialul tau intr-un imens altceva". Infinit.

Probabil ca "a-ti da drumul" inseamna pentru un barbat tot "o aruncare intr-o necunoscuta". O fiinta pe care o stii dar poate nu o cunosti, sau macar o parte din ea o vei cunoaste cu adevarat atunci cand iti vei da drumul propriei esente in ea.

Pentru femei, abandonarea e una dintre caile de a obtine orgasmul in 2. Poate de aceea barbatii prea puternici, prea imperativi, care emana masculinitate exacerbata nu au oferit decat foarte rar un orgasm serios unei femei. Atunci cand partenerul emana o forta bruta in fata careia te crezi mult prea slaba iti va fi greu sa simti puterea unui orgasm. Nu esti si nu poti fi pregatita pentru asta. Doar barbatul care protejeaza fara a inspira frica, cel alaturi de care te simti gata sa gresesti linistita, sa faci prostii, sa fii tu insati si sa stii ca nu te judeca decat cu iubire este cel alaturi de care te poti abandona. Pentru ca si noua ne place sa facem prostii (orice ar insemna asta) si sa fim acceptate si iubite in continuare.

A te simti in siguranta langa un barbat inseamna sa fii sigura ca abandonand-ti total fiinta si trupul in spatiul vostru comun, atunci in el si cu el se vor intampla lucruri extatice. A te simti in siguranta si a avea orgasm impreuna cu un barbat inseamna sa ai curajul si nebunia de a te arunca in gol in orice urmeaza, a-ti da drumul intr-un necunoscut de senzatii; cu incredere si credinta totala. Ca poti deveni ceea ce esti: energie pura, element si intreg, micro si macro in acelasi timp, sus si jos, le fel si diferit, spatiu fara timp. Esti ceva prin care se intampla ceea ce esti.

A avea orgasm inseamna sa-ti dai drumul in iubire.

Pentru fiecare dintre noi etapele prezente de schimbare - fie ele sociale, profesionale, personale - inseamna uneori astfel de aruncari in gol.

Dati-va drumul!

Abandonati-va cu credinta si incredere!

Invatati sa inotati in noua voastra fiinta!