luni, 19 octombrie 2009

CE SUNT SUFLETELE PERECHE SI SUFLETELE GEMENE?

(foto: crochiu propriu; eu si sufletul meu geaman)
Se spune ca Sufletele Pereche pot fi mai multe intr-o viata dar Sufletele Gemene sunt perechi unice.

Sufletele "Pereche"
Sunt o multime... poate si ca sa ne iasa din cap ideea ca suntem jumatati in cautarea altor jumatati. Suntem parti dintr-un intreg, avem o multime de alte parti la fel de mici /mari ca noi cu care ne simtim mai aproape de intreg. Iar cand suntem pe calea noastra suntem un Intreg in cautarea altui Intreg. Aceste suflete rezoneaza cu noi si ne ofera confort in invatarea lectiilor pe care le avem de la ei. Sunt rudele de gradul 1, amantii, iubitii, parintii, fratii. Cei cu care ne traim viata sau o mare parte din ea. Unele lectii pe care le traim alaturi de ei sunt pline de durere dar fac parte dintr-un contract nescris pe care l-am semnat inainte de a veni aici. Cele mai mari bucurii si cele mai mari dureri ne sunt oferite de aceste suflete pereche ale noastre. Unii traiesc o viata in armonie perfecta cu sufletul lor pereche iar acesta este un dar nepretuit.

Sufletele Gemene
Se spune ca nu iti intalniesti Sufletul Geaman pana nu evoluezi suficient alaturi de propriile Suflete Pereche cu care ai trait si ai invatat suficient de mult incat sa poti face fata unei intalniri atat de intense ca aceea cu Sufletul Geaman. Uneori poti crede ca ai intalnit sufletul Geaman, dar el se dovedeste a fi inca o intalnire "Pereche" de invatare, poate chiar mai dura.
Daca unul dintre ele este implicat intr-o relatie profunda, celalalt va respecta si onora acest lucru si va realiza ca este un test al iubirii neconditionate. Intalnirea cu Sufletul Geaman te provoaca sa cresti spiritual, mental, emotional, fizic si te face sa vezi dincolo de timp, ego sau limite fizice. Vei fi condus de dorinta de a fi cea mai perfecta manifestare a sufletului tau pe pamant. Nu este o relatie cu flori si inimioare, ci una care poate fi testata prin foc dar trece prin timp si spatiu.Romantic Day by Jim Warren
O astfel de intalnire are caracteristicile unei intalniri magice, in care comunicarea este deschisa pe cai total diferite decat pana acum. Nu poate exista intr-o relatie de co-dependenta, bazata pe ego sau pe perceptia unei "nevoi" cum ca celalalt te-ar face un intreg. Ambele suflete se confrunta adesea cu separarea in spatiu in timp ce isi consolideaza conectarea catre spirit si isi gasesc puterea si misiunea in viata. Cand se intalnesc este magie pura, o experienta innebunitoare care le deschide perceptiile. Unora li se intampla sa experimenteze o deschidere a constientei lor pe masura ce inima lor isi extinde perceptia iubirii fara limite. (am extras pentru voi de aici).

Si acum intrebarea pentru voi: daca dragostea este raspunsul, si iubirea neconditionata este calea, de ce credeti ca produce unor oameni atata neliniste faptul de a afla ca pot iubi cu tot sufletul lor mai mult de un singur om?
Si inca una: v-ati intalnit Sufletul Geaman?